Ladies Night: 6 oktober!

De meeste meiden en vrouwen hadden het natuurlijk al lang in hun agenda staan. Voor de dames die het gemist hebben: zaterdag 6 oktober is het JULLIE dag in Sporthal de Waterlelie! BC New Stars organiseert voor het derde jaar op rij Ladies Night. Met lekker eten, karaoke, leuke muziek en nog veel meer!

Mannen: opgepast, want 6 oktober maken de dames de dienst uit. Of ze nou nagels willen lakken, zich op willen maken, bingo willen spelen, (vals?) mee willen zingen met karaoke of lekker willen eten, het kan allemaal. Jullie mogen natuurlijk wel komen, om te zorgen dat de vrouwen niets te kort komen…

Het kan wel eens druk worden! BC New Stars V16, VSE 1 en VSE 2 spelen een thuiswedstrijd. Hoe leuk, want om 17.15 uur gaan we met zijn allen eten. Voor de meiden onder 16 is het sowieso een speciale dag. Zij worden voor hun eigen wedstrijd gepresenteerd aan het publiek.

We hebben ook gedacht aan de meiden uit de X10 en X12 2. De grote vrouwen van VSE 1 zouden het héél leuk vinden als jullie voor de wedstrijd meelopen in de line-up! En natuurlijk is het gezellig als jullie komen aanmoedigen. Na de bingo en de wedstrijd van VSE 2 is het tijd om te feesten! De Girls Night Out wordt hartstikke gezellig.

Het wordt een topdag. Ook omdat DJ Huzzel de hele dag door de beste muziek draait. Heb je een verzoeknummer, geef het (kan nu ook al, activiteiten@bcnewstars.nl) op de dag zelf aan hem door.

Tot dan!

1…2….3… GIRLS!

Het programma voor deze dag:

13:30 uur Wedstrijd V16 tegen Zoebas V16 (line-up + muziek)
15:15 uur Wedstrijd VSE 1 tegen Punch VSE 1 (meiden X10 en X12 2 mogen mee in de line-up)
15:30 uur Make-uppen/nagels lakken
17:15 uur De kantine is voor jullie – tijd om lekker te eten
18:00 uur Bingo voor de jongste dames
18:30 uur Ladies Bingo
19:00 uur Wedstrijd VSE 2 tegen Crackerjacks VSE 2
19:30 uur Girls Night Out met karaoke, lekkere cocktails (alcoholvrij), hapjes en muziek

We hopen alle dames van jong tot oud te zien. Heb je zelf nog leuke ideeën, mail naar activiteiten@bcnewstars.nl. 

– BC New Stars maakt deze dag een sfeerfilmpje, dat gepubliceerd wordt op social media. Wil je per se niet in beeld, geef dat die dag gerust even aan. –

Hoogtepunten van de allereerste ladies night:

 

Recente berichten
alv-2018contributie-2017-2018