JU16-2 kampioen na winst basketballthriller

JU16-2 is zaterdag kampioen geworden! De jongens versloegen BZ’72 uit Zeist in een zenuwslopende wedstrijd met 47-45. Bij rust stond het team met 24-20 voor.

New Stars had vorig duel met BZ met 25 punten gewonnen. In Nieuwegein was het zaterdag veel spannender. JU16-2 leek in het derde kwart de voorsprong weg te geven, maar knokte zich knap terug in de wedstrijd. Een minuut voor tijd boog het team de achterstand van 43-45 om naar een voorsprong van 47-45.

New Stars heeft alle acht haar wedstrijden gewonnen en is nog zonder verliespartij. BZ’72 staat tweede met twee nederlagen, maar neemt aan de competitie deel met verlies van rechten. Nummer drie Crackerjacks kan JU16-2 na zaterdag niet meer inhalen.

Brady, Fabio, Tony, Donny, Martijn, Steffan, Stan, Bram, Joram, Stan, Niek en coach Maarten van harte gefeliciteerd! De huldiging is zaterdag 23 april, net als de barbeque en het eindfeest, opgeven voor het eindfeest kan via activiteiten@bcnewstars.nl

New Stars bedankt Baars Bloemsierkunst ‘JD Bloemen’ voor de ontvangen bloemen.