Herinnering: contributie 2018/2019

Beste New Stars leden,

Via deze weg willen we graag aandacht vragen voor de betaling van de contributie voor het huidige seizoen. Op 16 oktober hebben wij via de bekende kanalen; website, facebook, email en via teammanagers een bericht verstuurd m.b.t. de te betalen contributie. Echter heeft nog niet iedereen zijn contributie voldaan. Wij verzoeken dan ook vriendelijk het gehele bedrag vóór 31 december 2018 te voldoen.  Je kunt je contributie zelf overmaken naar ons rekeningnummer: NL45INGB0004050803 t.n.v. BC New Stars te Nieuwegein. Vermeld daarbij de naam van de speler om wie het gaat en eventueel het team.

Betalen in termijnen is niet meer mogelijk, mocht je problemen hebben met het betalen van de contributie, neem dan even contact op met de penningmeester via penningmeester@bcnewstars.nl.

Mocht je de mail destijds niet hebben ontvangen, ook niet in je ongewenste mail, dan kan het zijn dat we niet het juiste mailadres hebben, geef dit dan a.u.b. door via ledenadministratie@bcnewstars.nl. De contributiebedragen staan ook op de contributie pagina.

Belangrijk:
Ben je in het bezit van een U-/N-pas? Stuur dan een kopie van de pas naar onze penningmeester.

Mocht je de factuur willen downloaden dan kan dat ook per team via de volgende links:

Factuur U10

Factuur U12

Factuur U14

Factuur U16

Factuur Vu16

Factuur MU18

Factuur Mu20

Factuur VSE1

Factuur VSE2

Factuur MSE1

Factuur Recreanten

Mocht je vragen hebben over je contributie, stuur dan een mail naar onze penningmeester via penningmeester@bcnewstars.nl.

Recente berichten
sponsorclub