Gezocht: talent en skills voor JU22 Tweede Divisie

Ball is life. Dat weet iedereen als je een beetje goed kunt basketballen. Dat beseffen wij van BC New Stars ons ook. Afgelopen seizoen heeft JU20 gebikkeld en gestreden in de Tweede Divisie. De honger  is nog niet gestild. We willen meer, we willen groeien. Strijden, tot het gaatje gaan. Maar dan als JU22, ook in de Tweede Divisie. 

We zoeken JOU! Een talent, iemand met skills. Je kunt goed basketballen en hebt bij voorkeur ervaring op leuk niveau. Je wilt net als de jongens van BC New Stars JU22 lekker hard trainen, onder leiding van Mark van den Braak, onze coach, die in verschillende jeugdteams op het hoogste niveau heeft gespeeld. Dinsdag 2 mei is de eerste selectietraining, van 20.00 uur tot en met 21.30 uur in Sporthal De Waterlelie, Heemraadsweide 13 in Nieuwegein.

We gaan komend seizoen strijden en werken totdat we er bij neervallen, maar er ook iets leuks van maken, zowel op als buiten het veld. Wij willen meer, we willen groeien. Misschien door soms te vallen, maar door daarna zeker ook weer op te staan. Opgeven kennen we niet.

Kom je dinsdag checken en meetrainen? Aanmelden is niet nodig. We zien je in de hal.

Wij zijn BC New Stars JU22 en wij hebben honger. Ball is life.

 

Recente berichten