Eindfeest 2018: zeer geslaagd en erg druk!

BC New Stars heeft zondag 22 april het seizoen 2017-2018 in stijl afgesloten. Onder zomerse temperaturen genoten tientallen (jeugd)leden, familieleden en betrokkenen volop van de laatste officiële speeldag. Niet alleen werden in Sporthal de Waterlelie wedstrijden gespeeld, de activiteitencommissie had veel activiteiten georganiseerd.

Zo konden de allerkleinsten gezellig pizza’s versieren en bakken. De jeugd mocht lekker gamen op een groot scherm, de kampioenen M16-1 en MSE-1 werden gehuldigd en de finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge was een groot succes. De barbecue werd druk bezocht en veel fanatiekelingen bleven tot ’s avonds laat een balletje gooien in de sporthal. DJ Huzzel draaide de hele dag door dikke beats. Kortom: we zijn erg blij met de grote opkomst en hopen iedereen snel weer te zien in Sporthal de Waterlelie!

    

De club huurt de sporthallen in de maand mei extra. Informatie over trainingen en een kleine bijdrage voor de zaalhuur volgt via de trainer/teammanager. Ook geven we zo snel mogelijk een update over de stand van zaken in aanloop naar het nieuwe seizoen. 

Recente berichten