Een bijzondere training voor Mu18

Op donderdag 10 december jl. werd de MU18 training verzorgd door speelsters en coach van eredivisionist Amazone. Een tegenprestatie als dank voor het gebruik van De Waterlelie eerder dit seizoen. Spaanse Maria, Amerikaanse Ashley en Spakenburgse Daniëlle gaven samen met coach Jan Poels een hele leerzame training met leuke spelvormen. Een soort rugby-basketball zorgde voor veel enthousiasme, maar ook dribbel- en passoefeningen met meerdere ballen waren een hit. De Amazone speelsters waren enigszins verrast door het niveau gelet op de gemiddelde leeftijd van het team. Ashley liet zich een welgemeend ‘Are you f…. kiddin’ me?’ ontvallen na de zoveelste geslaagde actie in een drie tegen drie bij het vernemen van de diverse leeftijden.

De MU18 is nog ongeslagen dit eerste competitiedeel en spelen na de kalkoenpauze in de 1e klasse. Een nieuwe uitdaging in een zware competitie waar zal moeten blijken wat de stand van zaken is in hun ontwikkeling. De meiden hebben er zelf bewust voor gekozen om deze competitie in te gaan en ze hebben dat ook zelf verdiend. Coaches Michelle, Joyce en Harry zijn zeer benieuwd.

En Amazone? Die verzorgen later dit seizoen nog zo’n training en de MU18 bezoekt in het nieuwe jaar een thuiswedstrijd om hun trainsters van donderdag luidkeels aan te moedigen. De link is gelegd.

IMG_20151210_185623

Recente berichten