Beste wensen namens de voorzitter

Het is 2019. Via deze weg wil ik alle leden van BC New Stars en hun dierbaren een gezond, fijn en sportief nieuw jaar wensen. Dat het geluk iedereen toe mag lachen en dat dromen uit mogen komen.

Ik zou het fijn vinden met iedereen die onze club een warm hart toedraagt te proosten op het nieuwe jaar. Daarom hierbij de uitnodiging zondag 6 januari om 13.30 uur aanwezig te zijn in de kantine van Sporthal de Waterlelie in Nieuwegein. Aanmelden hoeft niet. Loop gerust binnen. Ik kijk er naar uit om samen met trainers, teammanagers, onze sportieve basketballers en basketbalsters en andere betrokkenen nog één keer terug te blikken op 2018 en vooruit te blikken op het nieuwe jaar.

Voor degenen die mij nog niet zo goed kennen, neem ik graag even de tijd. Het lijkt me leuk ook persoonlijk kennis te maken. Mijn naam is Tony Jansen, ik ben 47 jaar oud en woon in IJsselstein. In augustus 2018 heb ik Dave Conrad opgevolgd als voorzitter van BC New Stars. Hij kon die rol helaas niet langer combineren met zijn drukke thuissituatie. Ik ben hem erg dankbaar voor het goede werk dat hij verricht heeft voor de club en vind het fijn dat hij zich nu nuttig maakt voor ons met allerlei kleine klusjes.

BC New Stars voelt voor mij als mijn tweede huis. Dat klinkt misschien cliché, maar die woorden zijn echt gemeend. Ik loop hier al 39 jaar rond. Wat is het lang geleden dat ik als achtjarige al dribbelend door sporthal De Baten ging. Gelukkig is mijn linker lay-up sindsdien een heel stuk verbeterd… In de loop der jaren vervulde ik meerdere functies binnen onze leuke club. Ik maakte veel vrienden en kwam – en kom! – altijd met goede zin naar de sporthal. Niet voor niets spelen mijn twee zoons bij BC New Stars, is mijn vrouw teammanager en helpt onze dochter graag met bardiensten.

Ik vond het een goed moment om in te stappen als voorzitter. BC New Stars is na een paar lastige jaren steeds meer een stabiele club aan het worden. We hebben een (kleine) groep vrijwilligers, die veel voor New Stars doet en gedaan heeft. Ik zie het als mijn rol om te zorgen dat we die groep behouden en dat we nieuwe enthousiastelingen toevoegen. Door leden en commissies met elkaar te verbinden en contact te zoeken met partijen buiten de club, weet ik zeker dat we met zijn allen een mooie toekomst tegemoet gaan.

Op die toekomst wil ik dus 6 januari graag met jullie, onze leden en andere betrokkenen, proosten. Het wordt een drukke dag. We beginnen al om 11.00 uur, met het Nieuwjaarstoernooi. Ik benieuwd naar de verschillende challenges die op het programma staan. Naar driepunters en naar mooie dunks. Leuk is het ook dat we de meiden onder de 16 mogen huldigen vanwege het behalen van het winterkampioenschap. Dat is een mooie prestatie.

Kortom: van harte welkom zondag 6 januari!

Tony Jansen
Voorzitter BC New Stars

Recente berichten