Belangrijk: Contributie seizoen 2016/2017

BC New Stars gaat op alle vlakken professionaliseren, zo ook voor het innen van de contributiegelden. Het bestuur van BC New Stars heeft besloten om het innen van de contributie over te dragen aan NIKKI-Online.nl. NIKKI-Online.nl start per 1 januari 2017 met het online innen van de contributie. U heeft dan de mogelijkheid het gehele bedrag in één keer te voldoen óf vanaf februari te starten met betaling in termijnen.

Betaal je in één keer per jaar dan worden er géén administratiekosten in rekening gebracht. Besluit je om vanaf 1 februari per maand te betalen dan worden er wél administratiekosten in rekening gebracht.

In dat geval ontvangt u rond 1 februari 2017 de eerste mail met daarin de i-Deallink voor de betaling van de eerste contributie die verdeeld wordt over 6 maanden. 1 juli 2017 volgt de laatste mail m.b.t. de contributie van het seizoen 2016-2017. Informatie en vragen kun je stellen penningmeester@nikki-online.nl (Bij je mail svp naam, postadres, mailadres en telefoonnummer aangeven) De administratiekosten bedragen € 19,- bij betaling per maand, te voldoen in de eerste maand.

Concreet: Voor het seizoen 2016-2017 heeft u nu de mogelijkheid om vóór 31 januari 2017 de gehele contributie in 1 keer te voldoen aan BC News Stars. Daarna gaat Nikki u maandelijks een mail sturen met daarin de maandelijkse contributie. Houd dus in het nieuwe jaar je mailbox in de gaten als je de volledige betaling vóór 31 januari wilt doen.

Mocht u ondanks deze uitleg nog vragen hebben, leest u dan de veelgestelde vragen (FAQ’s) op onze website: www.nikki-online.nl. Wordt hier uw vraag niet beantwoord, dan kunt u zich via mail tot ons wenden voor verdere informatie.

Wij kijken uit naar de samenwerking tussen BC Newstars en Nikki-online.nl

Met vriendelijke groeten,

penningmeester@nikki-online.nl en het bestuur van BC New Stars

Recente berichten