6 januari: Nieuwjaarstoernooi, kampioenen huldigen, dunken!

Is jouw zoon of dochter diegene die op het basketbalveld zo soepel de ballen door de ring gooit? De appel valt vast niet ver van de boom… Hoe leuk is dit: zondag 6 januari organiseert BC New Stars het super gezellige Nieuwjaarstoernooi. Speel samen met je zoon/dochter/neefjes/nichtjes/familieleden/vriendjes in één team en toon jouw kunsten met een basketbal!

Dat is niet het enige wat die dag op het programma staat. Er is meer, veel meer te doen in Sporthal de Waterlelie in Nieuwegein. Voor de oudere jeugd (vanaf de U14) is er de skills challenge, met de 3-point contest, de dunkcontest, het skillsparcours en de trampoline dunkcontest. Dat laatste onderdeel is ook voor de jongste jeugd tot veertien jaar. Daag nu alvast je teamgenoten uit en kom die dag shinen!

Als klap op de vuurpijl huldigen we de meiden V16-1, die winterkampioen zijn geworden. Samen met onze voorzitter heffen we het glas op 2019 en we sluiten de dag af met een oefenwedstrijd van dames 1. Kortom: wat een leuke, gezellige en sportieve dag wordt dit, met voor alle leeftijden iets leuks te doen. Zet 6 januari in je agenda en kom ook!

Programma

10:30 – 13:30 uur Nieuwjaarstoernooi voor ouders en kinderen
13:30 uur Officiële gedeelte met voorzitter en prijsuitreiking winterkampioen(en)
14:10 – 16:00 uur Trampoline dunkcontest (tot en met U12).

Skills challenge met 3-point contest, skills parcours, dunkcontest en trampoline dunkcontest (vanaf U14).

16:30 – 18:00 uur Oefenwedstrijd dames 1

 

Hoe kan ik me opgeven voor het Nieuwjaarstoernooi?

We spelen in twee soorten competities: de recreatieve poule en de wedstrijdpoule.

Ieder team bestaat uit vijf of zes spelers. Wil je samen met je vrienden, vriendinnen familie of anderen tegen een ander team spelen? Doe dan mee met de recreatieve poule. Heb je altijd al met vijf of zes spelers (mag uit meerdere verschillende New Stars-teams) tegen andere New Stars-teams willen spelen? Doe dan mee met de wedstrijdpoule. Je mag natuurlijk ook met vijf of zes spelers uit je eigen team inschrijven. Wil je met je familie/vriendenteam tegen New Stars-teams spelen? Dat kan natuurlijk ook in de wedstrijdpoule!

Er zijn verschillende prijzen te winnen. Iedereen die mee doet krijgt sowieso een aandenken.

Dit jaar vragen we een eigen bijdrage van € 10,- per team. Voor dat bedrag verzorgen we de prijzen en zorgen we dat er iets lekkers is voor elk team. Daarnaast vragen we vanuit elk team een vrijwilliger die een uurtje kan helpen achter de bar. En van de teams uit de wedstrijdpoule vragen wij van elk team een vrijwilliger die een andere wedstrijd wil fluiten.

Opgeven doe je voor 28 december via activiteiten@bcnewstars.nl

Geef aan:

1 hoe jouw team heet

2 wie mee doen en hoe oud deze personen zijn

3 of je in de recreatieve poule mee wilt doen of in de wedstrijdpoule

Kom je spelers te kort? Geef dat dan aan. Wie weet kunnen wij helpen!

Recente berichten
coveboalv-2018