23 september: BC New Stars goes old skool!

Het seizoen is begonnen! Zaterdag 23 september gaan we dat bij BC New Stars eens goed vieren. Dan is namelijk de officiële seizoenskickoff. Of je nou in de jeugd of in de senioren speelt, fanatieke supporter bent of het je gewoon érg gezellig lijkt om aanwezig te zijn bij een leuke basketbalactiviteit: van harte welkom in Sporthal de Waterlelie! 

Als we bij BC New Stars iets organiseren, doen we dat niet zomaar. Nee, we doen het in stijl. Soms ook met een thema. Deze keer is dat: New Stars goes back to the old days. Terug naar de tijd waarin de spelers en speelsters van onze heren- en damesteams nog jong waren. De dj draait speciaal voor deze gelegenheid vanaf 15.00 uur muziek uit die tijd. Dat kan van alles zijn: zowel wat rustigere beats als wat hardere. Verzoeknummers kun je die dag in de zaal doorgeven, maar ook nu al via de email: oldscool@cjmusicentertainment.nl (mailen tot 20 september 12.00 uur). Tot laat in de avond draaien we leuke muziek. Het blijft dus lang gezellig!

De spelers en speelsters uit de jongste teams waren in de vorige eeuw nog niet geboren, maar we zijn ze zeker niet vergeten! Want: hoe leuk is dit. Alle spelers en speelsters van de X10 mogen zaterdag 23 september voorafgaand aan de wedstrijd van MSE1 met de basketballers mee in de line-up! Zorg dat je zeker om 16.30 uur in de hal bent. In wedstrijdtenue is natuurlijk het leukste.

Wat is er 23 september allemaal te doen? Veel! En dan hebben we het niet alleen over wedstrijden spelen. Van 15 uur tot het begin van de officiële seizoensopening kun je namelijk als jeugdlid op de foto als een echte NBA-speler. Wil jij er uitzien als een echte NBA-ster en dat aan al je vrienden/vriendinnen laten zien? Je krijgt de foto direct in je mail! Ook hebben we aan het eten gedacht. Je kunt namelijk die dag echte chicken-wings uit die tijd kopen! En nee, ze zijn niet al dertig jaar oud… Tot slot komt voorzitter Dave Conrad om 16.30 uur het seizoen officieel openen. Zorg dat je dat niet mist!

Het hele programma van de officiële seizoenskickoff:

 

15:00 uur: Ladies of Soul. BC New Stars VSE2 – S.B.U. VSE 6

 

16:30 uur: Officiële opening van het seizoen door de voorzitter

 

16:39 uur: line-up New Stars MSE1 – River Trotters MSE 2

 

16:45 uur: Back to the Old Skool. New Stars MSE1 – River Trotters MSE2

 

18:45 uur: Mans of Steel. New Stars MSE2 – S.B.U. MSE3

 

20:00 uur-23.00 uur: The Next Generation. Vrij spelen tot einde zaalhuur

Kom jij ook zaterdag 23 september?!

Recente berichten