15 april kampioenswedstrijd MSE-1 in Waterlelie

Voor BC New Stars MSE-1 kan zondag 15 april wel eens een heel bijzondere dag worden. Bij winst van het duel met Jump IJsselstein is de ploeg van trainer Arnoud van Rijnsoever kampioen van de eerste klasse. Dus kom naar Sporthal de Waterlelie en moedig onze mannen aan! De wedstrijd – een heuse derby, Nieuwegein tegen IJsselstein – begint om 13.00 uur.

BC New Stars MSE-1 is dit seizoen in topvorm. De ploeg speelde achttien wedstrijden en veroverde 32 punten. De mannen verloren dus pas twee keer. De nummer twee in de stand is Solar systemen-Grasshoppers MSE2, dat in even zo veel duels dertig punten in de wacht heeft gesleept. Na komend weekeinde is er nog één wedstrijd te spelen en beide concurrenten zouden dus op gelijke hoogte kunnen komen in de eindstand. Dan telt onderling resultaat en dat is in het voordeel van BC New Stars.

Kortom: winst op Jump betekent voor onze mannen dat zij zich kampioen mogen noemen. Het duel in IJsselstein eindigde in 56-72 voor het team uit Nieuwegein. Of dat een voorbode is? We zullen het zien! DJ Huzzel draait die dag dikke beats en de spelers van beide teams zullen voorgesteld worden aan het publiek. In de rust is BC New Stars M16-1, inmiddels al verzekerd van het kampioenschap in de tweede klasse, Team van de Week. Graag tot zondag 15 april in Sporthal De Waterlelie, Heemraadsweide 13 in Nieuwegein. Wij hebben er zin in!

Recente berichten