13 mei: opgeven bbq en toernooi vanaf nu mogelijk!

Het programma voor 13 mei is bekend. Kom jij ook mee barbecueën, meedoen met het ouderkind-toernooi of ’s avonds lekker mee feesten? In dit bericht staat alles wat je moet weten over deze dag.

Is jouw zoon of dochter diegene die op het basketbalveld zo soepel de ballen door de ring gooit? De appel valt vast niet ver van de boom… Hoe leuk is dit: zaterdag 13 mei organiseert BC New Stars een ouderkind-toernooi. Speel samen met je zoon/dochter/neefjes/nichtjes/familieleden/vriendjes in één team en toon jouw kunsten met een basketbal! Dit toernooi is voor kinderen ouders uit de X10/X12 en U14

Dat is niet het enige wat die dag op het programma staat. Er is meer, veel meer te doen in Sporthal de Waterlelie in Nieuwegein. Na het toernooi volgt de prijsuitreiking, huldigen we de kampioen M18 1 en zetten we kort het seizoen op een rijtje. Van al het basketballen krijg je honger. Hiervoor hoef je niet naar huis, maar sluit je aan bij de BBQ. Opgeven voor de BBQ kan door het formulier onderaan dit bericht  in te vullen. ’s Avonds is voor de oudere jeugd. M/V16 en M18 kunnen vrij basketballen. We bouwen een feestje in de sporthal en de volwassenen kunnen nog een drankje doen in de kantine.

Programma

12.30 uur Inloop toernooi
13.00-17.00 uur Ouder/kindtoernooi X10/X12/U14
17.00-17.15 uur Prijsuitreiking toernooi, huldiging kampioen
17.30 uur Start BBQ + Vrij basketbal X10/X12/U14
19.00 uur Vrij basketbal voor M/V16 en M18
20.00 uur Feestavond M16 en hoger
21.00 uur Einde vrij basketbal/ feest+drankje+karaoke
23.00 uur Einde New Stars-dag

Tijdens deze dag is basketbalspecialist Undrafted (ook coach van M16 M18 en VSE 1)er met leuke basketbalspullen te koop. Denk aan NBA-jerseys, t-shirts en leuke accessoires! Zo zijn er bijvoorbeeld t-shirts vanaf 10 euro en NBA-jerseys vanaf 30 euro. Bekijk ook eens Undrafted85 op Instagram!

Hoe kan ik me opgeven voor het toernooi?

We spelen in twee soorten competities: er is een X10/X12-poule en een U14-poule. Ieder team bestaat uit vijf of zes spelers. Deze spelers mogen uit verschillende teams komen (aangevuld met ouders of andere familieleden). Er zijn verschillende prijzen te winnen. Er zijn geen kosten aan dit toernooi verbonden. Wel vragen we vanuit elk team een vrijwilliger die een andere wedstrijd wil fluiten (dat betekent in dit geval: begeleiden).

Opgeven doe je voor 6 mei via activiteiten@bcnewstars.nl

Geef aan:

  • hoe jouw team heet
  • wie mee doen en hoe oud deze personen zijn
  • of je in de X10/X12-poule meedoet of in de U14-poule

Kom je spelers tekort? Geef dat dan aan. Wie weet kunnen wij helpen!


Opgeven BBQ

Recente berichten