Corona maatregelen

Vanaf maandag 30 augustus 2021 trainen de teams van BC New Stars weer en spelen ze weer wedstrijden. Er mag weer veel meer. Toch moeten we blijven opletten. Dit zijn onze meest recente coronaregels.

Trainingen
* Ouders mogen weer mee naar binnen. Zowel zij, als de trainers als de kinderen mogen in de hal zijn.
* Bij binnenkomst in de sporthal desinfecteren zowel de ouders, als de trainers als hun kinderen hun handen.
* Bij binnenkomst in de sporthal zien bezoekers van de sporthal een qr-code. Deze kunnen ze scannen om hun bezoek te registreren. Ook hangt er een papier met daarop een gezondheidscheck. Is het antwoord op één van de vragen ‘ja’? Ga naar huis en laat je testen op COVID-19.
* Let op de looproute. Ouders gaan via de kantine de sporthal in en via de zaal weer naar huis. De kleedkamers zijn weer open. Degenen die zich omkleden, kunnen na het omkleden via de deur naar de gang weer naar de hoofdingang lopen. Daar gaan ze naar huis. In Sporthal Wijkersloot: houdt zoveel mogelijk rechts.
* Op de tribune zijn vaste zitplaatsen. Zorg voor anderhalve meter afstand als je niet uit hetzelfde huishouden komt!!

Thuiswedstrijden:
* Ouders, zowel van de thuisclub als van de uitclub, mogen weer mee naar binnen.
* Bij binnenkomst in de sporthal desinfecteert iedereen zijn/haar handen.
* Bij binnenkomst in de sporthal zien bezoekers van de sporthal een qr-code. Deze kunnen ze scannen om hun bezoek te registreren. Ook hangt er een papier met daarop een gezondheidscheck. Is het antwoord op één van de vragen ‘ja’? Ga naar huis en laat je testen op COVID-19.
* Let op de looproute. Toeschouwers/scheidsrechters/coaches/spelers/speelsters gaan via de kantine de zaal in en via de deur in de zaal weer naar huis. De twee kleedkamers zijn weer open. Degenen die zich daar voor de wedstrijd omkleden, kunnen na het omkleden na de wedstrijd via de deur naar de gang weer naar de hoofdingang lopen. Daar gaan ze naar huis. De voorste kleedkamer is voor de thuisploeg, de achterste voor de bezoekers. De kleine kleedkamers zijn voor de scheidsrechters of voor een team met zowel jongens als meisjes. Wij vragen spelers/speelsters zoveel mogelijk thuis al om te kleden.
* Op de tribune zijn vaste (gemarkeerde) zitplaatsen. Zorg voor anderhalve meter afstand als je niet uit hetzelfde huishouden komt!! De tribune uiterst rechts is voor de gasten.
* De kantine is weer geopend. Consumpties graag op de tribune nuttigen (en netjes opruimen natuurlijk). Bondsscheidsrechters heten wij van harte welkom in de kantine. Ook in de kantine geldt: anderhalve meter afstand.
* Er is geen maximum aantal toeschouwers.

Uitwedstrijden:
* Het maximum aantal chauffeurs is opgeheven, net als het maximum aantal toeschouwers. Raadpleeg voorafgaand aan de wedstrijd de website van de tegenstander om de coronaregels te bekijken, om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Houd je ook tijdens uitwedstrijden aan de regels.
* Overweeg in de auto een mondkapje te dragen.

De uiteindelijke verantwoordelijkheid van het naleven van deze regels ligt bij iedereen zelf. Wij als vereniging willen deze zo goed mogelijk faciliteren.

Veel sportplezier!

Bestuur BC New Stars

Wil je jouw bezoek aan de sporthal registreren?