Corona maatregelen

Heb je gezondheidsklachten?
Hiervoor gelden de RIVM-regels. Blijf thuis, kom niet naar de sporthal en laat je testen!

Binnenkomst:
Bij de ingang hangt een QR-code waar je jouw bezoek kunt registreren voor eventueel contactonderzoek. Ook zijn er looproutes en is er desinfectiemiddel aanwezig.

Thuiswedstrijden en toeschouwers:
Om de 1,5 meter-regel op de tribune te kunnen handhaven, is besloten om het aantal toeschouwers per wedstrijd te beperken. Bij het thuisteam mogen maximaal 25 personen aanwezig zijn in de sporthal. Dit is inclusief spelers en (technische) staf.

Voor het uitteam geldt een maximum van 20 personen, inclusief spelers en (technische) staf. Op de tribune zijn twee vakken aanwezig, gescheiden door een trap. Één vak is voor het thuisteam en één vak is voor het uitteam. Er is markering aangebracht, waardoor iedereen kan zien wie waar mag zitten.

Regels rondom de overgang tussen verschillende wedstrijden:
Spelers gaan bij binnenkomst direct naar de kleedkamer en wachten in de kleedkamer tot de voorgaande wedstrijd afgelopen is.

Ouders wachten buiten tot dat het publiek van de voorgaande wedstrijd de zaal uit is. Bij slecht weer mag er gewacht worden aan de bovenkant van de tribune bij de vensterbanken.

Is de wedstrijd klaar dan gaan de spelers direct naar de kleedkamer. De ouders gaan direct naar het gedeelte hal waar de kleedkamers zijn en wachten hier hun kinderen op.

Kantine:
De kantine is tijdens de wedstrijden geopend. Hier kunnen drankjes en bepaalde etenswaren worden gehaald. De kantine fungeert alleen als uitgiftepunt. Er mag dus niet in de kantine gezeten worden, ook al staat er meubilair. Je doet je bestelling en gaat met je bestelling direct naar de tribune. Houd in de kantine ook 1,5 meter afstand van elkaar.

Aanspreekpunt:
Bij elke wedstrijd is er een per New Stars-team aangewezen aanspreekpunt als er onduidelijkheden zijn. Deze persoon, herkenbaar aan een hesje, spreekt ook namens de vereniging mensen aan bij ongewenst gedrag. Deze aanwijzingen dienen door iedereen opgevolgd te worden.

Overige:
Bij het betreden van de sporthal conformeer je je aan de regels die gelden, anders ben je niet welkom. Kom zo veel mogelijk omgekleed naar de sporthal. Er zijn slechts twee kleedkamers aanwezig in onze accommodatie, waar maximaal twaalf personen tegelijk in mogen. Laten we met z’n allen ons best doen om aan deze regels te voldoen, zodat er gewoon gesport mag blijven worden.

Wil je jouw bezoek aan de sporthal registreren?