sleutel-paaltje

EHBO plan voor BC NewStars
In het ballenhok staat een grote, grijze EHBO-trommel. Tijdens trainingen altijd bereikbaar, bij wedstrijden komt de trommel onder de tafel te staan en wordt gelijk klaargezet bij de eerst wedstrijd. In EHBO trommel zit ook het telefoonnummer van de huisartsenpost. bij blessures kan daar mee gebeld worden, patiënten kunnen nooit gelijk naar de eerste hulp.

In de trommel zit een lijst van wat er in zit, als iemand iets gebruikt, graag aangeven op de lijst.

Wedstrijden:
Bij ernstige blessures is de coach van de spelende partij de verantwoordelijke. Hij regelt wie er naar de geblesseerde omkijkt. En regelt dat 112 gebeld wordt (indien nodig). Daarbij moet duidelijk verteld worden wat er aan de hand is. De coach wijst iemand aan om het paaltje te laten zakken (sleutel hangt in de keuken naast de koelkast van TTVN) en diegene wacht ook de ambulance op om hem zo snel mogelijk binnen te krijgen.

Bij minder ernstige blessures kunnen er icepacks geregeld worden, graag vermelden of ze weer ingeleverd kunnen worden, tenzij iemand naar de eerste hulp moet.

Er zijn op dit moment voldoende icepacks aanwezig, in de vriezer beneden komt een grote zak met ijsblokjes te liggen. Mochten de icepacks op zijn, kan hier altijd gebruik van gemaakt worden.

Onze leden moeten allemaal een foto van hun zorgpas op hun mobiel hebben staan, bij uitwedstrijden kan er dan gewoon naar een ziekenhuis gegaan worden.

De gemeente Nieuwegein heeft buiten een AED opgehangen. Mocht deze nodig zijn moet 112 gebeld worden, zij verstrekken dan een code waarmee het kastje geopend kan worden.