New Stars 100 (clubkaart)

New Stars 100
Onze vereniging heeft het afgelopen jaar een explosieve groei doorgemaakt, maar helaas is de subsidie stopgezet, New Stars ontvangt sinds kort geen bijdrage meer vanuit de gemeente. Om onze groeiende vereniging draaiende te houden zijn wij dan ook altijd op zoek naar sponsoren, in de vorm van grote bedrijven, maar ook de vorm van individuen zoals u! De New Stars 100 is in het leven geroepen om ook de kleine donateur een plek te geven.

New Stars 100 clubkaart
Wanneer je lid wordt van de New Stars 100 ontvang je de New Stars 100 clubkaart. Deze kaart levert mooie voordelen op bij vele winkels en bedrijven in Nieuwegein. Kortingen, acties en een aantal keer per jaar verloten we onder de clubkaarthouders mooie prijzen!

Reden genoeg om de club te steunen via de New Stars 100.

Doelstelling
Middels een kleine bijdrage van €100,- is New Stars in staat materialen te kopen, toernooien, activiteiten en clubavonden te organiseren en alle andere belangrijke zaken omtrent het leuker maken van onze club te realiseren. Het betreft dus ondersteuning van materialen en verenigingsactiviteiten, die een meerwaarde hebben voor de vereniging en haar leden.

Wie kunnen lid worden?
De New Stars 100  kan bestaan uit leden, niet-leden, ouders, opa’s & oma’s, bedrijven en instellingen, iedereen die de vereniging met hun bijdrage een warm hart toedragen.

Realisatie ideeën en projecten
Het bestuur is verantwoordelijk voor de doelmatige besteding van de middelen. Jaarlijks zal op de Algemene Ledenvergadering verantwoording worden afgelegd. Uiteraard zijn ideeën voor projecten altijd welkom. Het mooie is dat u zelf kunt aangeven waar u úw 100 aan wilt besteden, dit kunnen bijvoorbeeld ballen zijn, of reversibles of wellicht een bijdrage aan een jeugdkamp.

New Stars 100 leden
Leden van de New Stars 100 krijgen een plekje op onze sponsorpagina, uiteraard is het ook mogelijk anoniem bij te dragen aan de club.

Waarom sponsoren interessant is?
Sportclubs vertegenwoordigen een interessante doelgroep. Deze doelgroep is een grote groep mensen met een gelijksoortig profiel, namelijk; hun woongebied. Dit maakt de doelgroep interessant voor bedrijven die deze lokale, specifieke doelgroepen willen bereiken.

Win-win-win
De clubkaart levert onze club geld op, de kaarthouders krijgen kortingen bij aangesloten winkels in Nieuwegein en de winkeliers krijgen extra (vaste) klanten vanuit onze club.
Een echt win-win-win situatie dus!

Wilt u de clubkaart kopen?

Steun onze club, met 100 euro, krijg de clubpas thuisgestuurd en profiteer direct van kortingen!

clubkaart-bedrijven

Uw winkel als partner van de club?

Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar nieuwe winkels om onze leden nóg meer kortingen en voordelen te bieden!

Welke winkels doen mee?

Momenteel zijn we druk bezig met verschillende winkels in de omgeving. Houd deze pagina in de gaten om te kijken bij welke winkels jij korting kunt krijgen. Enkele winkels hebben al toegezegd; o.a. op Muntplein, Galecop, Makado, Hoog Zandveld, City Plaza…

Korting genoeg dus! Nog even geduld.